Authentica group
Menu

Nebát se do toho bouchnout - Madmoq a Authentica Group v Amsterdamu

O tom, že jsou naše projekty vidět po celém světě, už nejspíš víte. Rádi bychom vám představili projekt pro značku Madmonq, pro kterou jsme kompletně zastřešili jednu z největších akcí pro streemery svého druhu a to Twitchcon 2022 v Amstrdamu!

V naší firmě máme rádi výzvy, obzvláště ty kreativní. Proto jsme, když nás oslovila společnost Madmonq, dlouho neváhali. Naším úkolem přitom bylo v (relativně šibeničním) termínu několika týdnů vymyslet, vyrobit a přepravit do Amsterodamu stránek na veletrh TwitchCon, který zaujme na první pohled a na který jeho návštěvníci jen tak nezapomenou.

Hlavní myšlenkou, s níž nás klient oslovil, byla interaktivita. Ten, kdo navštívil stánek Madmonq, měl něco zažít. Jedním z nápadů, které vzešly ze společného brainstormingu, bylo zapojení velkého kladiva, pomocí jehož úderů si budou moci účastníci měřit sílu svého úderu a tím si změřit madmonq index. Jedná se o atrakci, kterou většina Evropanů zná především z amerických filmů, takže byla velká šance, že si ji milovníci Twitche rádi vyzkouší na vlastní kůži. Výhodou zapojení madmonq indexu bylo i zapojení soutěživosti – během celého veletrhu se promítal žebříček nejlepších výkonů, který motivoval návštěvníky k opětovnému pokusu.

Exotičnost této atrakce se ukázala jako první zádrhel. Sehnat a vypůjčit si jí v České republice bylo poměrně složité. Sehnání kladiva a příslušenství nakonec trvalo téměř čtyři týdny, což byla vzhledem k blížícímu se termínu realizace poněkud hraniční doba. Nakonec se mohlo kladivo společně s dalšími dekoracemi, velkoplošnými obrandovanými bannery, led světly a dalším materiálem přesunout do Amsterdamu. Celková plocha, stánku byla 6x6 metrů.

Kromě samotného návrhu a vytvoření stánku, jsem měli na starost také dopravu veškerého materiálu v obou směrech, vedení instalace a závěrečné rozebrání stánku přímo na místě.

Veletrh navštívilo více než 20 000 návštěvníků a řada z nich našla cestu právě do stánku Madmonqu. Řada zájemců o vyzkoušení kladiva málokdy klesla pod 10 lidí. Mnoho siláků si ke stánku našlo cestu vícekrát a překonávali pak nejen soupeře ale také sami sebe.

Návštěvníci byli nadšení a zákazník spokojený. A my doufáme, že na tuto spolupráci budeme v budoucnosti navázat dalšími projekty.

NK/03.08.2022